Esberla entrem a Arran!

Les joves d’Esberla, l’Assemblea de Joves de Sarrià, després d’anys lluitant i construint alternatives a la nostra vila decidim fer un pas endavant i organitzar-nos amb Arran Països Catalans.

Encara que ara ens organitzem amb Arran, som les mateixes que hem estat sempre, i seguirem essent les mateixes. Les que hem denunciat el feixisme present als nostres carrers, les que no volem que especulin amb les nostres vides, les que hem obert alternatives davant la manca d’espais auto-organitzats per joves, les que, conjuntament amb altres veïnes, hem defensat l’Oreneta, les que lluitem per una biblioteca, les que apostem per l’autogestió, per crear cooperatives, fer xarxa juvenil i veïnal. Perquè volem construir un Sarrià que no sigui elitista, un Sarrià per a les classes populars, que no especuli amb l’habitatge, on les joves no siguem expulsades si ens volem emancipar, un Sarrià que no sigui per qui el paga, sinó per qui el fa viure.

Per això, ens hem vist amb la necessitat d’organitzar-nos amb altres joves més enllà de la nostra vila, perquè només juntes som més fortes, només juntes podem construir el socialisme i el feminisme, i només juntes podem aconseguir la plena independència dels Països Catalans.

A Sarrià seguem arran!
#PrenemSarrià

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s