Micromecenatge!

L’Ateneu Popular de Sarrià és un espai alliberat que neix per ser un lloc de trobada de col·lectius i persones joves amb ganes de transformar el barri de Sarrià des d’un ferm compromís feminista, anticapitalista i antifeixista.

Volem que sigui un espai obert al barri, on podem teixir xarxes de suport mutu entre aquelles que treballem per construir un barri que no es caracteritzi per l’elitisme i on tothom hi tingui cabuda.

Actualment ens trobem al carrer Hort de la Vila 29, en una antiga masia de Sarrià que, tot i haver estat declarada patrimoni del barri, havia quedat abandonada. Diversos anys en desús han fet que l’espai es deteriorés, pel temps i la pluja. És per aquest motiu que les persones que formem part de l’Ateneu estem duent a terme una doble tasca: la dinamització de l’espai i la seva recuperació. Aquesta segona cara de la feina inclou un seguit d’obres per l’adequació de l’espai que ens suposen una gran despesa en eines i materials d’obra, per aquest motiu hem decidit engegar una campanya de micromecenatge. Entre totes construïm l’Ateneu Popular de Sarrià!

Podeu fer les vostres aportacions aquí!

A què destinarem les aportacions rebudes?
Les aportacions rebudes serviran per finançar les obres que cal dur a terme per a condicionar l’Ateneu i per cobrir els deutes contrets fins al moment amb altres entitats.

Les principals despeses han anat a reomplir forats i esquerdes que hi havia en l’espai; col·locar bigues al sostre i tractar les que ja hi havia; refer la instal·lació elèctrica; fer de nou un lavabo; muntar una barra per atendre i servir als participants o refer les escales.

Calendari previst
Tal com s’ha dit, ja hi ha obres que s’han començat a dur a terme gràcies a préstecs d’altres entitats del barri que s’hauran de retornar. Amb això hem aconseguit habilitar el primer pis, però encara hi ha molt per fer! Tenim previst seguir amb les obres aproximadament durant tot l’any i així habilitar el segon pis.

Calculem que podreu passar a recollir les recompenses a l’Ateneu (C/ Hort de la Vila, 29) al cap d’un mes de finalitzar el verkami.

Per qualsevol dubte, no dubteu a contactar-nos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s