Diada Joves Sarrià-Cassoles

La Plataforma d’Entitats Juvenils de Cassoles i Sarrià es forma amb l’objectiu de crear lligams i fer xarxa entre les diferents entitats juvenils del districte per tal de ser una força unida i organitzada a l’hora de treballar i reivindicar els drets i necessitats del jovent dels nostres barris (tens el manifest complet a https://www.facebook.com/PEJSarriaCassoles/?fref=ts)

Tot i ser el primer any que existeix la PEJ com a tal, les joves que participem de la plataforma hem decidit crear aquesta Super Diada Jove en que serà el moment de fer barri i xarxa, conèixe’ns més entre totes i cohesionar i enfortir la plataforma. A més, volem arribar a altres joves que no estan organitzades dins de la PEJ (de moment xD).

Bé, el pla i les hores de la diada les teniu al cartell. Us recomanem molt que vingueu als tallers i les xerrades, que segur que seran molt interessants! I per cert, gràcies a tots els que fan possibles aquestes xerrades i tallers (Dapostar, El Bastó de Sarrià, la REA, Cohabitem Sarrià i molts més!). Al acabar la taula rodona d’habitatge, anirem tots a sopar a la tecla (a preus populars) i allà farem entretingudes dinàmiques que la comi ha preparat i de les que també us animem a participar (i després de sopar plegats, tothom de festa a gràcia!).

Finalment recordar-vos que la Diada de la PEJ ha de ser i serà un espai lliure d’agressions masclistes o lgtbifòbiques, i que no tolerarem cap actitud d’aquest tipus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s