Viure a Sarrià: luxe o dret?

És sabut que el preu de l’habitatge a Sarrià fa anys que es multiplica i en general, a la ciutat de Barcelona, avui és pràcticament impossible per al jovent emancipar-se amb condicions.

Veient que aquesta problemàtica ha estat compartida per diferents espais i col·lectius hem decidit treballar conjuntament per poder posar la problemàtica de l’habitatge sobre la taula. Així, després de mesos treballant conjuntament amb Cohabitem Sarrià, l’AV de Sarrià i l’AC Casa Orlandai apostem per fer un cicle de xerrades per tal de poder compartir diferents visions, perspectives i experiències sobre el dret a l’habitatge.

Des de l’Ateneu entenem que a Sarrià vivim un procés d’elitització que arrosseguem des de fa anys i que fa que les joves ens veiem obligades a marxa del nostre barri. Per això tenim clar que, davant el seu negoci i la seva especulació ens trobaran de cara, autoorganitzades.

Okupar un espai com l’Ateneu, de fet, és precisament és una forma de lluita contra l’especulació i “dret sagrat” a la propietat privada, que fa a uns cada dia més rics i a d’altres cada dia més pobres.

Per poder posar tots aquests temes damunt la taula i debatre’ls us esperem dijous a les 19h a l’AV de Sarrià.

Perquè Sarrià no és per qui el paga si no per qui el fa viure!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s