24 de febrer: Diada Jove 2018

S’acosta una data important i aquesta és el 24 de febrer!

I que passara?

CELEBREM LA 2na DIADA JOVE

Perquè celebrem la diada jove?

Celebrem per segona vegada la Diada Jove del nostre districte. Utilitzem el dia d’avui per visibilitzar que el jovent del districte existeix, s’organitza i genera espais propis.

Les entitats juvenils a Sarrià-Cassoles fan vibrar els barris, eduquen en el lleure, mantenen viva la cultura popular, obren espais i els dinamitzen. I tota aquesta feina perd sentit si no es fa de manera coordinada. És per això que va néixer la Plataforma d’Entitats Juvenils de Sarrià-Cassoles: per formar una xarxa des d’on enfortir-nos i seguir donant vida als barris.

Venim de No Tenim Lloc, de fer cau, reunions i assajos al carrer. Venim de llocs molt diferents, però treballem pel mateix. Per un districte lliure de feixisme. Per un districte on es conegui i valori la tasca educativa del lleure voluntari. Perquè no se’ns expulsi dels nostres barris amb lloguers abusius quan ens hem  d’emancipar. Perquè es contemplin altres formes d’organització, de cultura i de festa. Treballem, des de la PEJ, per un districte on les joves estiguem al centre.

En que consisteix la Diada Jove?

En trobarem dissabte al matí a les 10:30h a la Plaça Cirici i Pallicer, per fer un cau conjunt amb a resta de caus del barri.

Seguidament, esteu convidades a fer un magnific vermut amb la resta d’entitats, que seguirà amb un dinar popular de 5€ (rissotto amb beguda) i per fer el sobretaula,….un magnific Trivial amb relació al districte.

A la tarda, anirem a l‘Ateneu Popular de Sarrià, on farem un Quintu. I ja després que començi la festa amb cantautores i sopar de PD’s.

Tots els beneficis anrian destinats a poder seguir fent accions amb la plataforma i poder fer-la crèixer.

Us hi esperem a totes!!!

ORGANITZADES, TRANSFORMAREM ELS NOSTRES BARRIS

28161648_1418837921561341_2973560038371499356_o

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s