Comunicat després de la celebració de Daniel Mòdol per la crema de l’Ateneu

El Daniel Mòdol és un veí de les Tres Torres. Actualment també és regidor del PSC a l’Ajuntament de Barcelona i president de la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat. Fins fa poc (i només durant 18 mesos) va ser regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi i des de l’inici ha anat acumulant males relacions amb el barri de Sarrià.

Ahir 18 d’abril de 2018, Daniel Mòdol a la comissió d’Urbanisme va fer unes declaracions que col·laboraven a tapar el feixisme a través de la banalització dels greus atacs que van provcar a l’Ateneu Popular de Sarrià. Banalitzant en un moment on els atacs de nazis no paren de créixer, i aquest exregidor de Sarrià Sant Gervasi va voler equiparar la gent de l’Ateneu amb qui l’ha cremat, EL FEIXISME.

Davant l’allau de queixes aquest home ha demanat disculpes pel «malentès», només per la part de no condemnar el feixisme. Li queda pendent desmentir tota la resta de la intervenció, així que l’ajudem a detectar les mentides.

  1. La teulada de l’Ateneu estava feta malbé abans que hi entréssim. La culpa la donem directament a la Llave de Oro pel seu abandonament i als governs que van anar passant sense fer-hi res.

  2. Qui va posar condicions de seguretat a l’espai vam ser la gent de l’Ateneu amb el suport tot totes les mecenes que van participar al Verkami. Gràcies això vam posar, entre altres coses, bigues de ferro que aguanten la part del sostre que no s’ha esfondrat.

  3. De totes manerses vam iniciar un projecte més gran d’obres amb l’assessorament dels arquitectes de La Col, que el Daniel Mòdol va forçar a aturar.

  4. Que Daniel Mòdol mai ha tingut la més mínima preocupació per la seguretat de l’edifici, que ja havíem sol·lucionat. El seu interès ha estat únicament fer-nos fora amb la màxima velocitat possible, fins i tot a través de la intimidació bloquejant-nos la sortida de l’Ateneu amb la GU, impedint-nos altres vegades l’entrada, fent corre falsos rumors d’inseguretat etc.. Pot ser que tingui algun interès perquè la Llave de Oro construeix pisos de luxe a una parcel·la que afectava part de l’Ateneu, i per tant era imprescindible fer-nos fora? Ve d’això l’alegria?

  1. Que hem tingut reunions amb tothom que ens ho ha demanat. I ni ell, ni el PSC, ens ho van demanar mai. No entenem la queixa. Vam fer 2 reunions amb ell, on es va parlar del cost que tenia rehabilitar l’espai.

  1. Que la reunió de “pares” que ridiculitza, fa referència a una reunió que va tenir el Daniel Mòdol amb la Taula d’Entitats (per petició de la Taula). Fet que contradiu les seves afirmacions de males relacions amb el barri.

  2. L’animem a passejar una mica per Sarrià, fins i tot pel propi carrer d’Hort de la Vila a buscar queixes. Segurament tornarà cap a casa tal i com hauria vingut.

  3. Que no es pot dir el mateix de les relacions d’Ateneu amb Sarrià, que el seu “èxit” de regidor. Va guanyar-se el conscèns entre veïnes, associacions, i treballadores, que era un impertinent, mentider i dictador.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s