20F

http://vkm.is/ateneusarria

L’Ateneu Popular de Sarrià és un espai alliberat que neix per ser un lloc de trobada de col·lectius i persones joves amb ganes de transformar el barri de Sarrià des del ferm compromís feminista, anticapitalista i antifeixista.

Volem que sigui un espai obert al barri, on podem teixir xarxes de suport mutu entre aquelles que treballem per construir un barri que no es caracteritzi per l’elitisme i on tothom hi tingui cabuda.

Actualment ens trobem al carrer Hort de la Vila 29, en una antiga masia de Sarrià que tot i haver estat declarada patrimoni del barri havia quedat abandonada. Diversos anys en desús han fet que l’espai es deteriorés, pel temps i la pluja. És per aquest motiu que les persones que formem part de l’Ateneu estem duent a terme una doble tasca: la dinamització de l’espai i la seva recuperació. Aquesta segona cara de la feina inclou un seguit d’obres per l’adequació de l’espai que ens suposen una gran despesa en eines i materials d’obra, per aquest motiu hem decidit engegar una campanya de micromecenatge.

Entre totes construim l’Ateneu Popular de Sarrià!