CUP Sarrià – Sant Gervasi

LftPzvIODes de fa uns quants anys algunes persones de la ciutat vinculades a l’esquerra independentista i a l’esquerra anticapitalista hem començat a treballar per construir una alternativa electoral rupturista amb el model neoliberal establert que denunciï aquestes polítiques del consistori i doni veu a les lluites populars dels barris de la ciutat. Avui aquesta aposta es cristalitza amb ala CUP Capgirem Barcelona, també a Sarrià-Sant Gervasi.

Avui la lluita contra l’especulació en la vivenda, l’encariment del nivell de vida, la pèrdua d’identitat nacional, la manca de polítiques participatives, la gradual privatització dels serveis públics i la greu situació de les dones en la societat masclista i heteropatriarcal, s’ha tornat més necessària que mai. Per això, apostem per l’autoorganització popular per bastir un contrapoder al carrer que digui prou a la societat del “capitalisme d’amiguets”.

A Sarrià-Sant Gervasi, doncs, volem seguir apostant pel feminisme, el socialisme i l’independència dels Països Catalans teixint xarxa i suport mutu amb tots els col·lectius i totes les persones que vulguin fer front comú contra aquest sistema per construir uns barris al servei de la seva gent.

https://cupsarriasantgervasi.wordpress.com/